Nieuw concept: Traineeship Talent voor Zeeland

1 Oct 2020

Zeeland heeft een krappe arbeidsmarkt en heeft moeite om jonge, getalenteerde en goed gekwalificeerde mensen aan zich te binden. Het is daarom hard nodig dat Zeeuwse bedrijven krachten bundelen en investeren in goed, flexibel en modern werkgeverschap. AddVision heeft daarom met Zeeuwland een nieuw concept ontwikkeld voor een gezamenlijke trainee. 

Tijdens de wervingscampagne kwamen veel positieve reacties & interesse vanuit kandidaten maar ook vanuit andere organisaties om hieraan deel te nemen. Daarom hebben we het concept verder door ontwikkeld en stellen we je graag de eerste twee trainees (Jelle van de Wouw en Dena Verschoor) binnen het Traineeship ‘Talent voor Zeeland’ aan je voor!   

AddVision wil dit concept verder uitbouwen en is daarom op zoek naar meer organisaties en kandidaten voor wie dit interessant is. Ook wordt gewerkt aan een coaching traject en opleidingsprogramma voor de trainees. Zo kunnen zij meer toegevoegde waarde bieden bij de deelnemende organisaties én worden ze ondersteund in hun functie, opdracht en ontwikkeling.  

Heeft jouw organisatie interesse in een soortgelijke samenwerking of is een traineeship iets voor jou? Neem dan contact op via info@add-vision.nl