SOS programma biedt Zeeuwse ondernemer in zwaar weer perspectief

17 Jun 2020

Het corona-virus COVID 19 heeft ook de Zeeuwse ondernemers hard getroffen. Om ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden heeft Dockwize het SOS programma ontwikkeld. SOS staat voor snel ondernemers support waarbij een team van een business en een financial expert met de ondernemer aan de slag gaat om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen.

Het SOS programma van Dockwize is een online programma waarin ondernemers individueel wor­den begeleid door een team van experts. Zij krijgen in korte tijd inzicht in de huidige situatie en finan­ciële mogelijkheden en krijgen concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken. Belangrij­ker nog is dat er gebouwd wordt aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan, waarvan ook de implementatie wordt opgevolgd. De ontwikkeling van het programma is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, de verzekeraars ZLM en de Zeeuwse, de Rabobank en Impuls Zeeland. 

Michel heeft namens Dockwize de rol van financieel coach vervuld, meegedacht in de uitvoering van het programma, tevens het spoed loket vorm gegeven en daarnaast als linking pin gefungeerd richting de strategische partners en het uitgebreide netwerk.

Meer informatie: https://www.dockwize.nl/sos