Vacature: (Junior) Projectmanager

6 mei 2019

Deze vacature is gesloten.

Vanwege onze ambities en groei zijn wij op zoek naar een full time (junior) projectmanager die ons team komt versterken.

Over AddVision Projectontwikkeling & -management

Wij zijn een allround projectbureau met ruim 10 jaar ervaring. Onze professionals hebben passie voor het ontwikkelen en managen van projecten die bijdragen aan een sterke economie, duurzame samenleving en vitale regio. Waarom? Wij houden van onze regio met haar kansen en mogelijkheden en willen échte impact maken met positieve bijdragen.

Van advies tot realisatie: het bieden van een totaalpakket is waar onze kracht ligt. Met een betrokken en enthousiaste houding managen we opdrachten van A tot Z en áltijd met oog voor kwaliteit en het beste eindresultaat. Voor en met opdrachtgevers werken we aan economische en maatschappelijke uitdagingen. We verbinden, maken impact en zorgen voor versnelling. Onze kennis van het netwerk en ecosysteem zorgt ervoor dat we de juiste partners kunnen vinden om elk project tot een succes te maken.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer die samen met ons wil bouwen aan een duurzame, vitale en sterke regio voor de toekomst. Jij beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en hebt oog voor het zien van kansen en het leggen van verbindingen. Je leert snel en kan zelfstandig werken. Je bent breed inzetbaar bij diverse projecten, waarbij in eerste instantie de nadruk ligt op energietransitie en duurzaamheid.

Wat verwachten we van jou?

Jouw takenpakket? Dat ziet er als volgt uit.

- Je neemt initiatief en bent aanjager van projecten
- Je runt zelfstandig projecten, van het opstellen van een projectplan en -begroting tot aan het bewaken van de voortgang en de uiteindelijke verantwoording
- Je informeert (externe) partners en houdt ze betrokken
- Je pakt operationele werkzaamheden binnen de projecten op

Wat is jouw achtergrond?

- Opleiding: HBO/WO
- Een economisch of bedrijfskundig georiënteerd profiel is een pluspunt
- Tot 5 jaar relevante werkervaring
- In bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

- Een jaarcontract met de intentie voor een langer termijn of vast contract
- Een aantrekkelijk salaris dat meegroeit met je eigen succes
- Een grote mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen inbreng
- Aansluiting bij een enthousiast team met aandacht voor het verder brengen van jou als professional en je persoonlijke ontwikkeling
- Een werkplek op ons kantoor in de dynamische hub van Dockwize
- Leuke teamuitjes, teambuilding activiteiten en vrijdagmiddagborrels
- Een nieuwe laptop
- Zakelijke ritten in een elektrische Deelauto

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Sjoerd de Jongh via 06 - 36 56 53 40 of sjoerd@add-vision.nl.

Overtuig ons waarom je geschikt bent voor deze functie. Je kunt mailen tot en met 20 mei op info@add-vision.nl t.a.v. Sjoerd de Jongh. De gesprekken met geselecteerde kandidaten worden gepland op maandag 27 mei en woensdag 29 mei.