Vacature: Traineeship Projectmanagement Zeeuwland & AddVision

17 Jul 2020

AddVision en Zeeuwland zijn op zoek naar een trainee projectmanagement voor de periode van 1,5 jaar.

Wie zijn wij?
AddVision is een allround projectbureau met ruim 10 jaar ervaring. Onze professionals hebben passie voor het ontwikkelen en managen van projecten die bijdragen aan een sterke economie, duurzame samenleving en vitale regio. Waarom? Wij houden van onze regio met haar kansen en mogelijkheden en willen échte impact maken met positieve bijdragen.

AddVision biedt dit traineeship aan in samenwerking met Zeeuwland. Zeeuwland is een woningcorporatie gevestigd in Zierikzee. Zeeuwland verhuurt woningen op Schouwen-Duiveland en Walcheren. Plezierig wonen met elkaar in een leefbare omgeving. Daar staat Zeeuwland voor. Daarom voorziet Zeeuwland in voldoende betaalbare en duurzame woningen. In een omgeving waar mensen elkaar weten te vinden. Onze dienstverlening is efficiënt en toegewijd.

Wat ga je doen bij Zeeuwland?
Tijdens het traineeship ga je 4 dagen in de week aan de slag op kantoor bij Zeeuwland in Zierikzee. Als projectmanagement trainee doorloop je bij Zeeuwland 2 fasen in anderhalf jaar tijd.
Deze 2 fasen zijn:
Inwerken (september 2020 - december 2020)
Meewerken als medewerker klant & omgeving  (januari 2021 – december 2021)
    - Binnen je functie als medewerker klant & omgeving speel je een actieve rol in de ICT projecten die betrekking hebben op het professionaliseren van de digitale dienstverlening bij Zeeuwland , zoals de implementatie van een klantportaal. 

Medewerker klant en omgeving:
In deze rol ben je accountmanager namens Zeeuwland naar haar huurders. Je bent vraagbaak van A tot Z, van advertenties van leegkomende woningen tot afstemmen met zorgpartners over samenwerking en alles wat er tussen zit. Je blijft het gehele traineeship de functie van medewerker klant & omgeving houden.

Een greep uit de werkzaamheden:
    - Begeleiden van vertrekkende huurders (controle opleveringen)
    - Begeleiden van bezichtigingen
    - Advertenties opstellen
    - Intake van nieuwe huurders
    - Overleg met stakeholders
    - Problemen/klachten oplossen

ICT (klantportaal)
In jouw rol als medewerker klant & omgeving ga je ook aan de slag met ICT gerelateerde projecten. Zeeuwland wil de digitale dienstverlening professionaliseren en hierdoor (nog) meer klantgericht gaan werken. Hiervoor staan in 2020 en 2021 een aantal omvangrijke ICT projecten gepland. Jij gaat hierin een actieve bijdrage leveren. 

Wat ga je doen bij AddVision
Naast de vier dagen bij Zeeuwland werk je één dag op kantoor bij AddVision Projectontwikkeling en -management in Vlissingen. We geven een kijkje in het gehele Zeeuwse ecosysteem en je werkt mee aan projecten gericht op duurzaamheid, mobiliteit en ondernemerschap. We horen graag waar jou interesses liggen om je aan leuke projecten te koppelen.

Wie zoeken we?
We zijn opzoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast beschik je ook over goede digitale vaardigheden.

Wat is jouw achtergrond?
    - Opleiding: HBO/WO
    - Een economisch, bedrijfskundig of marketing gericht profiel is een pré
    - Tot en met 3 jaar relevante werkervaring
    - In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur de beschikking over een (eigen) auto

Wat bieden wij je?
    - Een uniek en uitdagend traineeship binnen twee verschillende organisaties
    - Een grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng
    - Aansluiting bij een enthousiast team met aandacht voor het verder brengen van jou als professional en je persoonlijke ontwikkeling
    - Een aantrekkelijk salaris dat meegroeit met je eigen succes
    - Reiskostenvergoeding à € 0,19 de kilometer
    - Een nieuwe laptop
    - Telefoon(vergoeding)
    - Na goed functioneren uitzicht op verlenging bij één van de organisaties

Ben je geïnteresseerd in deze functie, voldoe je aan bovengenoemd functieprofiel en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Stuur dan je motivatie en CV voor 5 augustus 2020 naar info@add-vision.nl t.a.v. Martin de Klerk. De gesprekken met geselecteerde kandidaten worden gepland op 11, 12 en 14 augustus. Voor vragen over de functie bij Zeeuwland kun je contact opnemen met Kyra van de Vrie (06 10686430) of Jeffrey van Doorenmalen (06 10213898). Voor vragen over het hele traineeship kun je contact opnemen met Martin de Klerk (06 22373593) of Nathalie Goedhart (06 28946634).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.