Traineeship Talent voor Zeeland

Het traineeship ‘Talent voor Zeeland’ is tot stand gekomen door een samenwerking van verschillende partijen. Samen willen we de structuur van de Zeeuwse arbeidsmarkt versterken door middel van het aanbieden van leerzame, dynamische, praktijkgerichte en vooral interessante traineeships waarbij onderlinge kennis en expertise wordt gebundeld. Met het traineeprogramma Talent voor Zeeland hebben we een anderhalf jaar durend programma ontwikkeld waarin het persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van de trainee centraal staat. Als trainee werk je als volwaardige medewerker mee binnen het bedrijf en daarnaast volg je inhoudelijk traineeprogramma gericht op jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Het perfecte profiel bestaat niet

Voor Talent voor Zeeland zijn we altijd op zoek naar ambitieuze en gedreven talenten. Er bestaat niet één soort type dat perfect aansluit bij Talent voor Zeeland, één soort opleiding of ervaring. Wij zijn op zoek naar jonge regisseurs, want jíj hebt de regie over jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom over jouw carrière. Dit betekent niet dat jij jouw loopbaan al helemaal uitgestippeld moet hebben, maar je bent wel nieuwsgierig en bent in staat om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van je eigen kwaliteiten en talenten. En het traineeprogramma gaat jou helpen om op een leuke en uitdagende manier deze eigenschappen te ontdekken, gebruiken en te reflecteren. Work hard, play hard! Dat is het motto van het traineeship Talent voor Zeeland!

Samen maken we het verschil

Samen met alle betrokken partijen, partners, werkgevers en trainees, werken we aan een waanzinnig waardevol netwerk. Wij verbinden je met verschillende prachtige bedrijven, andere trainees en leuke collega’s. Op deze manier begin jij als trainee jouw carrière met een voorsprong!

Aan de slag bij top-werkgevers in Zeeland

Tijdens het traineeprogramma kom je vier dagen in de week te werken aan interessante en uitdagende opdrachten bij top-werkgevers in Zeeland. Gedurende het anderhalf jaar durend traineeprogramma werk je aan tenminste twee verschillende opdrachten, die op basis van jouw interesses en ambities worden toegewezen. Je stapt in een bestaande functie of draait mee in een project. Een geweldige manier om verschillende takken binnen een bedrijf te ontdekken!

Ontwikkel jouw eigen roadmap

Talent voor Zeeland staat één dag in de week in het teken van het traineeprogramma dat is ontwikkeld door AddVision, de HZ, Dockwize, de Provincie Zeeland, woningbouwcorporatie Zeeuwland en ziekenhuis ADRZ. Samen met andere trainees volg je een programma dat in het teken staat van vakinhoudelijke trainingen, werkbezoeken en workshops gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat biedt het programma nog meer:
   - Persoonlijke ontwikkeling
   - Inhoudelijke trainingen
   - Coaching, begeleiding en intervisie
   - Werkbezoeken
   - Werken aan strategische projecten en vraagstukken

Kijk voor meer informatie op www.talent-voor-zeeland.nl 

Partners

6 op een rij removebg preview

 

 

 

 

 

Dit traineeship is mede mogelijk gemaakt door: Zeeuwland, ADRZ, Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences en Dockwize.